Planner HRT - Den Haag header afbeelding

Planner HRT - Den Haag

  • Zuid-Holland
  • Fulltime
  • 18 november 2022
  • MBO

Wie zijn wij?

Holland Riooltechniek is een collega-bedrijf van Riool Reinigings Service en staat synoniem voor het snel verhelpen van gebreken aan bestaande rioleringssystemen. Wanneer reiniging en ontstopping geen uitkomst meer bieden, zorgen de specialisten van Holland Riooltechniek voor constructieve oplossingen. Aanleg en herstel van bestaande rioleringen? HRT adviseert niet alleen over reparaties aan of het vernieuwen van afvoerleidingen, maar zorgt tevens voor de realisatie. Direct, zowel voor bedrijven, woningbouwverenigingen als particulieren!

HRT verhelpt kleine en grote problemen en schiet daarom zowel particulieren te hulp als de horecasector, de industrie, de detailhandel en woningbouwcorporaties. Naast individuele opdrachten biedt HRT bovendien voordelige contracten aan voor all-in of periodiek onderhoud, geheel toegespitst op de persoonlijke voorkeuren van onze relaties.

Wat ga je doen?

Als planner ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de opdrachten. Je zorgt ervoor dat de monteurs weten wat ze moeten uitvoeren. Daarnaast informeer jij ze of zij bijvoorbeeld een graafmachine nodig hebben. Dit doe je op kantoor op onze vestiging in Den Haag.  Op dit moment hebben wij 5 monteurs op de weg, die jij informeert en ondersteunt. 

Wie zoeken wij?

Je vindt het leuk om in een operationele omgeving te werken en je hebt ervaring in de techniek, liefst in de grond-, weg en waterbouw of installatiebranche. Het plannen van een groep monteurs heb je vaker gedaan en hier ben je goed in. Je denkt in oplossingen en je gaat resultaatgericht te werk. Je hebt een positief kritische en klantgerichte houding. Verder beschik je over:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring in de loodgietersbranche is een pré;            
  • Overtuigingskracht;
  • Inlevingsvermogen;
  • Vermogen tot snel schakelen;
  • Je bent woonachtig in de regio Den Haag.

Wat bieden wij?

Naast een prima salaris kom je te werken in een leuk, professioneel bedrijf met een informele sfeer. Een uitdagende baan bij een mooi en gezond bedrijf. Het arbeidsvoorwaardenpakket is goed.

Interesse?

Wil je graag bij ons komen werken? Reageer dan snel via de knop nu solliciteren. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erik de Bruijn, bedrijfsleider Den Haag,  070 307 3040.

Solliciteren

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?