Assistent Accountmanager header afbeelding

Assistent Accountmanager

Als Assistent Accountmanager ben je ondersteunend en verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten gericht op nieuwe en bestaande relaties.

  • Noord-Holland
  • Fulltime
  • 1 juli 2022
  • MBO

Wie zijn wij?

Riool Reinigings Service RRS is in Nederland al ruim 50 jaar de specialist op het gebied van ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van afvoerleidingen. Er worden 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar rioolverstoppingen opgelost. RRS is een landelijke organisatie met in totaal 400 medewerkers verspreid over 12 vestigingen in Nederland. Het is een dynamische en professionele omgeving waar klantgerichtheid centraal staat.

Wat ga je doen?

Als Assistent Accountmanager ben je ondersteunend verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten gericht op nieuwe en bestaande relaties. Je ondersteunt de accountmanager op de vestiging Diemen voor Noord Holland en een deel Zuid Holland en Utrecht. Je rapporteert rechtstreeks aan de accountmanager, waarmee je nauw samenwerkt. De focus van je functie ligt op het maken van offertes, mailbeheer, klantcontact en andere voorkomende werkzaamheden. 

Wie zoeken wij?

Je hebt een nieuwsgierige en onderzoekende houding en bent in staat impact te hebben op je omgeving. Je acteert als verbindende factor die relatiegericht is, maar je bent ook in staat om kritische vragen te stellen. Daarnaast vind je het leuk om in een operationele omgeving te werken en om iets op te bouwen. Wat vragen wij nog meer? - je hebt mbo of hbo werk- en denkniveau - je hebt minimaal 3 jaar commerciële werkervaring - je bent in het bezit van rijbewijs B - je beheerst de Nederlandse taal uitstekend - je bent woonachtig in regio Amsterdam Wat bieden wij? Je komt te werken in een leuk, professioneel bedrijf met een informele sfeer. Je salaris wordt bepaald op basis van opleiding en ervaring en daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook is er binnen RRS veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Interesse? 

Wil je graag bij ons komen werken? Reageer dan snel via de knop nu solliciteren. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Stephan Kaper 06 - 50745284

Solliciteren

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?