Telefonist(e) (16-24 u p/w) - Enschede header afbeelding

Telefonist(e) (16-24 u p/w) - Enschede

Voor onze vestiging in Enschede zijn we op zoek naar een telefoniste!

 • Overijssel
 • Parttime
 • 15 augustus 2023
 • MBO

Wie zijn wij?

Riool Reinigings Service RRS is in Nederland al ruim 50 jaar de specialist op het gebied van ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van afvoerleidingen. Er worden 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar rioolverstoppingen opgelost. RRS is een landelijke organisatie met in totaal 400 verspreid over 12 vestigingen in Nederland. Het is een dynamische en professionele omgeving waar klantgerichtheid centraal staat.

Wat ga je doen?

Als telefoniste / telefonist ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en ben je verantwoordelijk voor het aannemen van telefonische en digitale reparatieverzoeken. Je neemt opdrachten aan en verwerkt deze in ons systeem. Daarnaast ondersteun je collega’s van verschillende afdelingen met lichte administratieve taken.

Een dag is voor jou nooit hetzelfde. Je dag start bijvoorbeeld om 08:00 uur met het aannemen van de telefoon. Daarnaast beheer je meerdere e-mailgroepen en zorg je ervoor dat alle binnengekomen e-mails naar de juiste persoon worden doorgestuurd. Tussendoor meldt een klant zich  aan de receptie die een afspraak heeft met een van je collega’s. Je staat de klant vriendelijk te woord en brengt je collega op de hoogte dat zijn/haar afspraak aanwezig is. Snel weer naar je bureau want de telefoon gaat al weer. Op rustige momenten verveel je je niet; er is altijd wat te doen. Volgende week staat er een vergadering op de planning. Je bereidt de vergadering voor door, in overleg met je collega, een agenda op te stellen, uitnodigingen te versturen en ervoor te zorgen dat iedereen een plekje heeft. De notulen? Daar draai je je hand niet voor om.

Aan het eind van de dag zorg je ervoor dat het kantoor is afgesloten, alles netjes achterblijft en klaarstaat voor een volgende dag. Als je naar huis gaat ben je moe maar voldaan; morgen staan er weer nieuwe uitdagingen op je te wachten. 

Wie zoeken wij?

Je hebt een klant- en servicegerichte houding en je bent in staat om snel oplossingen aan te reiken. Je communicatie is hierbij helder en concreet. Daarnaast vind je het leuk om in een operationele omgeving te werken, heb je affiniteit met techniek en licht administratief werk. 

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift
 • Je bent stressbestendig
 • Je kunt snel schakelen
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent woonachtig in regio Enschede
 • Je bent flexibel

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een leuk, professioneel bedrijf met een informele sfeer. Je salaris wordt bepaald op basis van opleiding en ervaring en daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook is er binnen RRS veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Interesse?

Ben jij een echte doorpakker en denk je dat deze uitdaging voor jou is? Reageer dan snel via de knop “Solliciteren”.

Solliciteren

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?