24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
Werkvoorbereider - De Meern header afbeelding

Werkvoorbereider - De Meern

  • Utrecht
  • Fulltime
  • 4 september 2020
  • MBO

Wie zijn wij?

Holland Riooltechniek is een collega-bedrijf van Riool Reinigings Service en staat synoniem voor het snel verhelpen van gebreken aan bestaande rioleringssystemen. Wanneer reiniging en ontstopping geen uitkomst meer bieden, zorgen de specialisten van Holland Riooltechniek voor constructieve oplossingen. Aanleg en herstel van bestaande rioleringen HRT adviseert niet alleen over reparaties aan of het vernieuwen van afvoerleidingen, maar zorgt tevens voor de realisatie. Direct, zowel voor bedrijven, woningbouwverenigingen als particulieren!

HRT verhelpt kleine en grote problemen en schiet daarom zowel particulieren te hulp als de horecasector, de industrie, de detailhandel en woningbouwcorporaties. Naast individuele opdrachten biedt HRT bovendien voordelige contracten aan voor all-in of periodiek onderhoud, geheel toegespitst op de persoonlijke voorkeuren van onze relaties.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van de opdrachten. Je zorgt ervoor dat de monteurs weten wat ze moeten uitvoeren en hoe ze het moeten uitvoeren. Dit zal op kantoor gebeuren op onze vestiging in de Meern. Daarnaast waarborg je de kwaliteit van de monteurs en begeleid je ze in het proces. Dit zal zowel vanaf kantoor als op locatie zijn. Uiteraard werk je mee met de monteurs als de situatie daarom vraagt. Met als doel een goed en efficiĆ«nt eindproduct te leveren. Op dit moment hebben wij 6 monteurs op de weg, die jij gaat informeren, ondersteunen en begeleiden. De werkzaamheden zullen dus deels op kantoor (40%) en deels op de werkvloer (60%) zijn. 

Wie zoeken wij?

Je vindt het leuk om in een operationele omgeving te werken en je hebt ervaring in de techniek, liefst in de grond-, weg en waterbouw of installatiebranche. Het aansturen en plannen van een groep monteurs heb je vaker gedaan en hier ben je goed in. Je denkt in oplossingen en je gaat resultaatgericht te werk. Je hebt een positief kritische en klantgerichte houding. Verder beschik je over:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring in de loodgietersbranche;            
  • Overtuigingskracht;
  • Inlevingsvermogen;
  • Vermogen tot snel schakelen;
  • Je bent woonachtig in de regio Utrecht.

Wat bieden wij?

Naast een prima salaris kom je te werken in een leuk, professioneel bedrijf met een informele sfeer. Een uitdagende baan bij een mooi en gezond bedrijf. Het arbeidsvoorwaardenpakket is goed.

Interesse?

Wil je graag bij ons komen werken? Reageer dan snel via de knop nu solliciteren. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dave van der Meulen, vestigingsmanager De Meern,  06 - 15 82 95 27.

Solliciteren

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?