24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
Wateroverlast header afbeelding

Wateroverlast: een terugkerend probleem? Vraag RRS om advies!

Wateroverlast door het weer in Nederland

Langdurige zware regenval, kortstondige wolkbreuken, snel stijgend grondwaterpeil, hoge rivierwaterstanden, dijkdoorbraak, overstroming – in Nederland dienen we altijd alert te zijn op dit soort gebeurtenissen en de daarmee gepaard gaande wateroverlast.

Wil je direct van je verstopping af? Maak nu een afspraak

Wateroverlast in verschillende vormen

Wateroverlast kent vele gezichten en doet zich voor in diverse gradaties. Zo kunnen bijvoorbeeld in de herfst dakgoten, putten en uw riool verstopt raken door een veelheid van bladeren. Ook kunnen rioleringen soms grote hoeveelheden water ineens niet snel genoeg verwerken. En zware lekkages, regenval of sterk stijgend grondwater zorgen soms voor ondergelopen kelders of andere delen van het huis.

Bel de specialist!

Het zijn herkenbare voorbeelden van wateroverlast die weliswaar heel vervelend zijn, maar gelukkig ook door een in rioolreiniging gespecialiseerd bedrijf zeer goed te verhelpen zijn. Riool Reinigings Service RRS is een landelijke organisatie die beschikt over een omvangrijk groot materieel. Wagens, machines, vuilwaterpompen, waterzuigers en gespecialiseerde apparatuur zet RRS succesvol in om putten, gemalen, kelders e.d. van huizen en dergelijke leeg te zuigen. Snel en gegarandeerd goed! Als een bepaalde vorm van wateroverlast een met regelmaat terugkerend probleem is, vraag dan RRS eens om een advies wat oorzaken kunnen zijn en hoe het probleem te verhelpen of in de toekomst te voorkomen is..!

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?