24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
Wateroverlast problemen header afbeelding

Wateroverlast problemen? Onze monteurs lossen het op

Wateroverlast, de verzamelterm voor alle problemen als gevolg van teveel water. Nederland is (helaas) een land met veel regenval, waarbij de riolering steeds vaker problemen heeft de grote hoeveelheden water in één keer te verwerken. De gevolgen die optreden zijn bijvoorbeeld kelders die onderlopen, badkamers die blank staan of geborrel van water in de afvoer. Natuurlijk wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Met ruim 45 jaar ervaring met water- en rioolproblemen, bent u bij RRS aan het juiste adres.

Wateroverlast: zo pakken we het aan

Bij wateroverlast pakken we eerst de overstroming zelf aan. Zo is het ergste ongemak voor u zo snel mogelijk weggewerkt. Vervolgens gaan we naar de oplossing van het probleem toewerken. Wat is de oorzaak van de wateroverlast? Indien nodig ondersteunen wij ook in de reparatie of renovatie van de riolering, of zelfs in de compleet nieuwe aanleg van riolering.

Service & kwaliteit van RRS

Problemen door een riool overstroming in huis komen altijd ongelegen. Maar onze slogan is niet voor niets ‘geen stress, bel RRS!’. Wanneer u voor RRS kiest profiteert u namelijk van de onderstaande voordelen:

   24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar
 ✓   ruim 45 jaar ervaring met water- en rioolproblemen
    Altijd een vestiging in de buurt
    Voor particuliere en zakelijke opdrachten
    Veel tevreden klanten die u voorgingen (gemiddelde beoordeling 8,6)

Kosten wateroverlast oplossingen

Bij RRS werken we met een vast basistarief, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ons starttarief is € 105,- inclusief BTW (eerste half uur, voorrijkosten, gebruik materieel en de BTW). In 85 % van de gevallen kunnen we de problemen in deze tijd oplossen. Blijkt het probleem toch wat ingewikkelder? Dan rekenen we € 26,- inclusief BTW extra per kwartier. Deze prijzen zijn exclusief avond- of weekendtoeslagen. Heeft u dringend een oplossing voor wateroverlast nodig? En wilt u direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact op via 088 030 13 13.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?