24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Geen stress. Bel RRS!  0800 099 13 13

Mijn RRS is vernieuwd header afbeelding

Mijn RRS in een nieuw jasje!

Enkele jaren geleden hebben wij Mijn RRS geïntroduceerd om u optimaal inzicht te geven in onze dienstverlening. RRS vond het tijd voor een update en introduceert daarom Mijn RRS 2017. De presentatie is volledig vernieuwd en kent een geheel nieuwe benadering! 

Inloggen

In de nieuwe versie kunt u vanaf maandag 3 juli 2017 inloggen met het e-mailadres van uw account. In de oude omgeving blijft dit de gebruikersnaam. Uw wachtwoord blijft ongewijzigd.

Oude versie blijft voorlopig beschikbaar

We begrijpen als geen ander dat de nieuwe versie even wennen is. Daarom blijft de oude versie voorlopig beschikbaar. Tot 1 september 2017 kunt u zowel van de nieuwe- als de oude versie gebruik maken. Daarna stappen we definitief over. Het enige verschil is dat u in de nieuwe versie alleen kunt inloggen met het e-mailadres van uw account. In de oude omgeving blijft dit de gebruikersnaam.

Maakt u ook gebruik van de RRS app?

Ook in onze app kunt u vanaf 3 juli 2017 met uw e-mailadres inloggen. Het e-mailadres van uw account kunt u terugvinden in de app. Ga naar Instellingen > Wijzig gegevens.

Klik op de afbeelding om te openen.

Mijn RRS 2017
Mijn RRS 2017
 
Mijn RRS
Mijn RRS

Wilt u gebruik maken van onze app of meer informatie? Neem contact op met uw contactpersoon bij RRS of stuur een e-mail naar marketing@rrs.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?